K receptu
Ak chcete preskúmať ruské kulinárske tradície, môžete stráviť deň v knižnici alebo pri počítači, alebo môžete ísť vlakom s nádherným názvom „Swallow“, ktorý ide z Moskvy do Nižného Novgorodu, vystúpiť vo Vladimire a ísť pravidelným autobusom. do Suzdalu.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minBlenderŽiadna tepelná úpravaruská kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvoPárty, bufetNový rokINGREDIENCIE NA 4 PORCIE200 g jemne nasoleného sleďa 240 g ražného chleba 40 g tvarohu 9 % tuku 40 g kyslej smotany 42 % tuku 80 g čerstvých uhoriek 40 g reďkoviek 8 g cesnaku 12 g kôpru plus na ozdobu 12 g petržlenu plus na ozdobu 8 g kvetov cibule 8 g tmavé ľanové semienka 4 g čerstvo mletého čierneho korenia 4 g čiernej soliPre zelený olej:200 g slnečnicového oleja bez vône 30 g petržlenu 10 g kôpru 5 ml citrónovej šťavy Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Odstráňte vnútorné časti sleďa, vyfiletujte ho a nakrájajte na kúsky.
Krok 2
Tvaroh zmiešame s kyslou smotanou, nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou, kôprom a cesnakom. Reďkovky a uhorky nakrájame na tenké plátky. Ľanové semienka opražíme na suchej panvici.
Krok 3
Pre zelený olej porazte slnečnicový olej v mixéri spolu s petržlenovou vňaťou, kôprom a citrónovou šťavou. Kmeň.
Krok 4
Na chlieb natrieme tvarohovú pastu. Pridajte slede, uhorky a reďkovky. Ozdobíme petržlenovou vňaťou, kôprom, zeleným maslom, pažítkou, čerstvo mletým korením a soľou. Posypeme ľanovými semienkami.
MIMOchodom
Poskytnutý a vyvinutý recept Maxim Rybakov, šéfkuchár skupiny spoločností Pushkarskaya Sloboda, Suzdal.