Toasty s cuketou a paradajkami

K receptu

Dobrý recept na popoludňajší snack alebo aj letnú večeru.

zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 20 minPraženiePopoludňajšie občerstvenieVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIEkúsky chleba na toasty 2 ks strúčiky cesnaku 1 ks cuketa 1 ks nasekaná zelenina 2 štipky čerstvé mleté ​​čierne korenie Tabuľka hm RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo vypnete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Nakrájajte cuketu na tenké plátky a smažte v rastlinnom oleji, kým nie je hotová na úroveň vášho pohodlia.

Krok 2

Kyslú smotanu zmiešame s nadrobno nasekanými bylinkami a cesnakom. Pridajte soľ a korenie podľa chuti.

Krok 3

Nakrájajte veľkú zrelú paradajku na kolieska.

Krok 4

Kúsky chleba opečieme v hriankovači (voliteľné), potrieme kyslou smotanou, poukladáme plátky paradajok, cuketu a posypeme bylinkami. Pokvapkala som aj olivovým olejom vylúhovaným cesnakom a feferónkou. Verte mi, je to veľmi jednoduché a chutné!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik