K receptu
Dobrý recept na popoludňajší snack alebo aj letnú večeru.
zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 20 minPraženiePopoludňajšie občerstvenieVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIEkúsky chleba na toasty 2 ks strúčiky cesnaku 1 ks cuketa 1 ks nasekaná zelenina 2 štipky čerstvé mleté čierne korenie Tabuľka hm RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Nakrájajte cuketu na tenké plátky a smažte v rastlinnom oleji, kým nie je hotová na úroveň vášho pohodlia.
Krok 2
Kyslú smotanu zmiešame s nadrobno nasekanými bylinkami a cesnakom. Pridajte soľ a korenie podľa chuti.
Krok 3
Nakrájajte veľkú zrelú paradajku na kolieska.
Krok 4
Kúsky chleba opečieme v hriankovači (voliteľné), potrieme kyslou smotanou, poukladáme plátky paradajok, cuketu a posypeme bylinkami. Pokvapkala som aj olivovým olejom vylúhovaným cesnakom a feferónkou. Verte mi, je to veľmi jednoduché a chutné!