Uhorkové gazpacho s krabom

K receptu

Uhorkové gazpacho s krabom je svieža a ľahká verzia najobľúbenejšej letnej polievky. Šéfkuchár Ilya Cherkashin tvrdí, že kraby „znejú perfektne“ s uhorkami.

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 20 minBlenderVarenievečeravečerapolievkaINGREDIENCIE NA 1 PORCIUuhorková polievka – 200 čerstvých dlhých uhoriek – 20 g zelenej špargle – 15 g vareného mrazeného kraba v chitíne – 20 g nerafinovaného rastlinného oleja – 6 ml rakytníka – 3 g jedlých kvetov – 2 mleté ​​čierne korenie – podľa chutiNa uhorkovú polievku:luxusné uhorky bez šupky, krátke s pupienkami – 55 dlhé uhorky bez šupky a semienok – 55 zeler, stonka – 6 gluk šalotka – 6 g olivový olej – 7 ml zeleninový vývar – 75 ml mleté ​​čierne korenie – 0,1 g soľ – 1,2 g Tabuľka váhy a miery RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo vypnete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Rozmrazte kraba.

Krok 2

Pripravte si uhorkovú polievku. Všetky ingrediencie na polievku rozmixujeme na pyré v ponornom mixéri. Nalejte do hrnca a na miernom ohni duste 5 minút. V pohode.

Krok 3

Špargľu blanšírujte.

Krok 4

Do stredu taniera položte krabie mäso. Zalejeme uhorkovou polievkou. Pepper, posypeme olejom.

Krok 5

Uhorky nakrájajte na dlhé plátky a poukladajte ich do kučier pozdĺž okraja taniera spolu so špargľou. Ozdobte jedlými kvetmi a rakytníkom.

MIMOchodom

Recept poskytol Ilya Cherkashin, šéfkuchár reštaurácie Balcony.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik