K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 15 minVečeraŠalátPárty, bufetINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ300 g miešaných šalátových listov 200 g cherry paradajok 50 g lúpaných mandlí 1 stredná šalotka 100 ml olivového oleja 50 ml vínneho octu 2 ČL. Dijonská horčica 1-2 lyžičky. medasol, čerstvo mleté čierne korenie Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Mandle nahrubo nasekáme. Cherry paradajky prekrojíme na polovicu.
Krok 2
Šalotku ošúpeme a nasekáme nadrobno. Zmiešajte ocot, olej, horčicu, med, šalotku, soľ a korenie v nádobe s tesne priliehajúcim vekom.
Krok 3
Dresing pretrepeme v nádobe, kým nezomulguje a nalejeme na listy a cherry paradajky zmiešané v miske. Ihneď podávame, posypané orechmi.