Zelený šalát s horčicovým vinaigrette

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 15 minVečeraŠalátPárty, bufetINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ300 g miešaných šalátových listov 200 g cherry paradajok 50 g lúpaných mandlí 1 stredná šalotka 100 ml olivového oleja 50 ml vínneho octu 2 ČL. Dijonská horčica 1-2 lyžičky. medasol, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo vypnete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Mandle nahrubo nasekáme. Cherry paradajky prekrojíme na polovicu.

Krok 2

Šalotku ošúpeme a nasekáme nadrobno. Zmiešajte ocot, olej, horčicu, med, šalotku, soľ a korenie v nádobe s tesne priliehajúcim vekom.

Krok 3

Dresing pretrepeme v nádobe, kým nezomulguje a nalejeme na listy a cherry paradajky zmiešané v miske. Ihneď podávame, posypané orechmi.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik