Čierny chlieb s uhorkami a medom

K receptu

Tento recept, úžasný vo svojej jednoduchosti a originalite, nám povedal vedúci skupiny Chaif ​​​​Vladimir Shakhrin. V jeho dome na Urale hostia a členovia domácnosti takto pijú vodku už mnoho rokov.

zložitosť: ľahko Porcie: 20 varenie: 5 min Pridať. čas: 10 minObčerstveniePárty, bufetNový rokINGREDIENCIE NA 20 PORCIÍ1 bochník veľmi čerstvého čierneho chleba 500 g chrumkavých nakladaných uhoriek tekutý med Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo vypnete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Chlieb nakrájajte na stredne hrubé plátky a každý kúsok nakrájajte na štvrtiny. Zľahka ich opečte v hriankovači alebo rúre a nechajte vychladnúť.

Krok 2

Nakladané uhorky nakrájame na veľmi tenké plátky.

Krok 3

Na každý kúsok chleba položte niekoľko plátkov uhorky a navrch pokvapkajte trochou medu. Ihneď podávajte.

MIMOchodom

Chlieb musí byť veľmi čerstvý! Aj keď je sušená, výrazne to ovplyvňuje chuť. Navyše buďte opatrní s chlebom s korením ako Borodino. Môžu upchať chuť medu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik