K receptu
Tento recept, úžasný vo svojej jednoduchosti a originalite, nám povedal vedúci skupiny Chaif Vladimir Shakhrin. V jeho dome na Urale hostia a členovia domácnosti takto pijú vodku už mnoho rokov.
zložitosť: ľahko Porcie: 20 varenie: 5 min Pridať. čas: 10 minObčerstveniePárty, bufetNový rokINGREDIENCIE NA 20 PORCIÍ1 bochník veľmi čerstvého čierneho chleba 500 g chrumkavých nakladaných uhoriek tekutý med Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Chlieb nakrájajte na stredne hrubé plátky a každý kúsok nakrájajte na štvrtiny. Zľahka ich opečte v hriankovači alebo rúre a nechajte vychladnúť.
Krok 2
Nakladané uhorky nakrájame na veľmi tenké plátky.
Krok 3
Na každý kúsok chleba položte niekoľko plátkov uhorky a navrch pokvapkajte trochou medu. Ihneď podávajte.
MIMOchodom
Chlieb musí byť veľmi čerstvý! Aj keď je sušená, výrazne to ovplyvňuje chuť. Navyše buďte opatrní s chlebom s korením ako Borodino. Môžu upchať chuť medu.