Hovädzí šalát s uhorkou a sójovou omáčkou

K receptu

Jednoduchá a rýchla príprava šalátu. Veľmi obľúbené jedlo v Ázii. Mimochodom, mäso na šaláty sa tam často varí na grile alebo veľmi rýchlo vypráža na rastlinnom oleji, aby vnútro zostalo trochu surové.

zložitosť: ľahko Kalórie: 357,60 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 30 min Použité: 32,37 g/19,92 g/12,82ázijská kuchyňaŠalátINGREDIENCIE NA 2 PORCIEhovädzie mäso 300 cibuľa gluk 2 ks uhorka 2 ks sójová omáčka 3 polievkové lyžice. l.sezam 5 g Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo vypnete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky umyte pod tečúcou vodou a nakrájajte na kocky.

Krok 2

Cibuľu ošúpeme a tiež nakrájame nadrobno. Mäso nakrájame na pásiky. Toto všetko smažte 15-20 minút, kým sa neuvarí a pridajte k uhorkám.

Krok 3

Pridajte lyžicu sójovej omáčky.

Krok 4

Šalát premiešame a polejeme olivovým olejom. Na záver pridáme sezamové semienka.

Krok 5

Hotové jedlo položte na taniere a podávajte. Môžete ozdobiť zeleňou.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Aby hovädzie mäso v šaláte vyzeralo jemnejšie, nakrájajte mäso nie v smere zrna, ale kolmo naň.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik