K receptu
Jednoduchá a rýchla príprava šalátu. Veľmi obľúbené jedlo v Ázii. Mimochodom, mäso na šaláty sa tam často varí na grile alebo veľmi rýchlo vypráža na rastlinnom oleji, aby vnútro zostalo trochu surové.
zložitosť: ľahko Kalórie: 357,60 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 30 min Použité: 32,37 g/19,92 g/12,82ázijská kuchyňaŠalátINGREDIENCIE NA 2 PORCIEhovädzie mäso 300 cibuľa gluk 2 ks uhorka 2 ks sójová omáčka 3 polievkové lyžice. l.sezam 5 g Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky umyte pod tečúcou vodou a nakrájajte na kocky.
Krok 2
Cibuľu ošúpeme a tiež nakrájame nadrobno. Mäso nakrájame na pásiky. Toto všetko smažte 15-20 minút, kým sa neuvarí a pridajte k uhorkám.
Krok 3
Pridajte lyžicu sójovej omáčky.
Krok 4
Šalát premiešame a polejeme olivovým olejom. Na záver pridáme sezamové semienka.
Krok 5
Hotové jedlo položte na taniere a podávajte. Môžete ozdobiť zeleňou.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Aby hovädzie mäso v šaláte vyzeralo jemnejšie, nakrájajte mäso nie v smere zrna, ale kolmo naň.