K receptu
Ovocné šaláty sa zvyčajne považujú za dezertné šaláty. Toto jedlo, napriek tomu, že obsahuje jahody, môžeme podávať na začiatku obeda. Všetky jeho zložky stimulujú chuť do jedla a zanechávajú príjemnú, osviežujúcu dochuť.
zložitosť: ľahko Kalórie: 206,00 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIE2 malé uhorky jablko 200 g prírodný jogurt 8 jahôd 0,5 malej cukety Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Ovocné šaláty sa zvyčajne považujú za dezertné šaláty. Toto jedlo, napriek tomu, že obsahuje jahody, môžeme podávať na začiatku obeda. Všetky jeho zložky stimulujú chuť do jedla a zanechávajú príjemnú osviežujúcu dochuť. 1. Cuketu, jablko, uhorky a jahody umyjeme a osušíme. Cuketu a uhorky nakrájame na veľké kocky. Jablko nakrájajte na 4 časti, odstráňte jadro a nakrájajte na rovnaké kocky. 2 jahody si odložíme bokom a zvyšok prekrojíme na polovicu. 2. Odložené bobule roztlačte mačkadlom alebo vidličkou a zmiešajte s jogurtom. Všetky ingrediencie dáme do misky, pridáme jogurt a premiešame. Pred podávaním ozdobíme lístkami mladých jahôd.