Panzanella šalát

K receptu

Chrumkavé kúsky ciabatty namočené v kyslom olivovom oleji, sladké paradajky, voňavá bazalka! Šalát priamo z Toskánska.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 mintalianska kuchyňastredomorská kuchyňaToskánska kuchyňaŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIEparadajky 4 ks bazalka 2 vetvičky ciabatta 4 kusy soľ podľa chuti olivový olej 8 lyžíc. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo vypnete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Paradajky nakrájajte na veľké kúsky.

Krok 2

Ciabattu rozlámte rukami na malé kúsky, pokvapkajte olivovým olejom a opečte v rúre do zlatista.

Krok 3

Paradajky ochutíme soľou, olivovým olejom, pridáme bazalku a kúsky ciabatty. Toskánsky šalát Panzanella je pripravený. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik