K receptu
Chrumkavé kúsky ciabatty namočené v kyslom olivovom oleji, sladké paradajky, voňavá bazalka! Šalát priamo z Toskánska.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 mintalianska kuchyňastredomorská kuchyňaToskánska kuchyňaŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIEparadajky 4 ks bazalka 2 vetvičky ciabatta 4 kusy soľ podľa chuti olivový olej 8 lyžíc. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Paradajky nakrájajte na veľké kúsky.
Krok 2
Ciabattu rozlámte rukami na malé kúsky, pokvapkajte olivovým olejom a opečte v rúre do zlatista.
Krok 3
Paradajky ochutíme soľou, olivovým olejom, pridáme bazalku a kúsky ciabatty. Toskánsky šalát Panzanella je pripravený. Dobrú chuť!