K receptu
Mohol to byť obyčajný paradajkový šalát, ale extra „detaily“ urobili celý rozdiel. Lusk štipľavej papriky s výraznou arómou ananásu, kiwi, limetky a trstinového cukru v dresingu – a teraz sa šalát stal exotickým, s nádychom, alebo skôr s korením.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE1 struk citrónová kvapka alebo Aji ruská žltá paprika 4 sladké veľké ružové paradajky 1 sladká červená krymská cibuľa 4 zrelé, ale pevné kivi 1 limetka hnedý trstinový cukor olivový olej, soľ, čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Cibuľu ošúpeme a nakrájame na stredné kúsky. Horúcu papriku nakrájame na tenké krúžky.
Krok 2
Paradajky a ošúpané kiwi nakrájame na stredné kocky. Všetky pripravené suroviny zmiešame, posypeme cukrom, soľou a čiernym korením podľa chuti, zalejeme limetkovou šťavou a jemne premiešame.
Krok 3
Šalát necháme 5-10 minút postáť, pokvapkáme olejom a podávame.