Paradajkový a kiwi šalát s feferónkou

K receptu

Mohol to byť obyčajný paradajkový šalát, ale extra „detaily“ urobili celý rozdiel. Lusk štipľavej papriky s výraznou arómou ananásu, kiwi, limetky a trstinového cukru v dresingu – a teraz sa šalát stal exotickým, s nádychom, alebo skôr s korením.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE1 struk citrónová kvapka alebo Aji ruská žltá paprika 4 sladké veľké ružové paradajky 1 sladká červená krymská cibuľa 4 zrelé, ale pevné kivi 1 limetka hnedý trstinový cukor olivový olej, soľ, čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Cibuľu ošúpeme a nakrájame na stredné kúsky. Horúcu papriku nakrájame na tenké krúžky.

Krok 2

Paradajky a ošúpané kiwi nakrájame na stredné kocky. Všetky pripravené suroviny zmiešame, posypeme cukrom, soľou a čiernym korením podľa chuti, zalejeme limetkovou šťavou a jemne premiešame.

Krok 3

Šalát necháme 5-10 minút postáť, pokvapkáme olejom a podávame.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik