K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minŽiadna tepelná úpravačínska kuchyňaVečeraVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE300 g dlhoplodých uhoriek 2 strúčiky cesnaku 50 g pražených arašidov malý kúsok červeného čili 2–3 vetvičky koriandra 2 ČL. čierny ryžový ocot 1 polievková lyžica. l. sójová omáčka 1 polievková lyžica. l. horúci olej 2 lyžičky. tmavý sezamový olej soľ, cukor Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky nakrájame na kocky a dáme do misy.
Krok 2
Pridáme nadrobno nasekaný cesnak, čili a koriandr, ochutíme sójovou omáčkou, čiernym octom, sezamom a horúcim olejom, posypeme soľou a cukrom.
Krok 3
Dôkladne premiešame a necháme chvíľu vylúhovať. Pri podávaní posypte arašidmi.