Pikantné uhorky v červenom oleji s arašidmi

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minŽiadna tepelná úpravačínska kuchyňaVečeraVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE300 g dlhoplodých uhoriek 2 strúčiky cesnaku 50 g pražených arašidov malý kúsok červeného čili 2–3 vetvičky koriandra 2 ČL. čierny ryžový ocot 1 polievková lyžica. l. sójová omáčka 1 polievková lyžica. l. horúci olej 2 lyžičky. tmavý sezamový olej soľ, cukor Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo vypnete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky nakrájame na kocky a dáme do misy.

Krok 2

Pridáme nadrobno nasekaný cesnak, čili a koriandr, ochutíme sójovou omáčkou, čiernym octom, sezamom a horúcim olejom, posypeme soľou a cukrom.

Krok 3

Dôkladne premiešame a necháme chvíľu vylúhovať. Pri podávaní posypte arašidmi.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik