K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minPraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUnaklíčené sójové bôby – 50 čerstvých gogurtov – 50 g lístkov koriandra – 20 g lístkov mäty – 15 g lístkov bazalky – 15 pražených kešu orieškov – 20 g uvarených nohat – 35 g šalátového dresingu s fazuľovými klíčkami – 35 gkimchi pasty 15 g sójovej omáčky Kikoman – 5 g citrónovej šťavy – 5 g rastlinného oleja – 10 g Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Šalátový dresing. V miske skombinujte nasledujúce ingrediencie: kimchi pastu, sójovú omáčku kikoman, čerstvá citrónová šťava, rastlinný olej a premiešajte metličkou.
Krok 2
Jemne nakrájajte lístky koriandra, mäty a bazalky. Uhorky nakrájajte na 0,3-0,5 cm pásiky, 3-4 cm dlhé.
Krok 3
Kešu opečieme a necháme vychladnúť. Potom trochu nasekajte, asi na tri až štyri časti.
Krok 4
V miske zmiešame všetky pripravené suroviny, pridáme pripravené kešu oriešky, sójové klíčky, uvarený hrášok nohat.
Krok 5
Všetko ochutíme šalátovým dresingom, jemne premiešame a dáme na tanier. Ozdobte vetvičkou bazalky.