Šalát s fazuľovými klíčkami a kešu (bezmäsité)

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minPraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUnaklíčené sójové bôby – 50 čerstvých gogurtov – 50 g lístkov koriandra – 20 g lístkov mäty – 15 g lístkov bazalky – 15 pražených kešu orieškov – 20 g uvarených nohat – 35 g šalátového dresingu s fazuľovými klíčkami – 35 gkimchi pasty 15 g sójovej omáčky Kikoman – 5 g citrónovej šťavy – 5 g rastlinného oleja – 10 g Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo vypnete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Šalátový dresing. V miske skombinujte nasledujúce ingrediencie: kimchi pastu, sójovú omáčku kikoman, čerstvá citrónová šťava, rastlinný olej a premiešajte metličkou.

Krok 2

Jemne nakrájajte lístky koriandra, mäty a bazalky. Uhorky nakrájajte na 0,3-0,5 cm pásiky, 3-4 cm dlhé.

Krok 3

Kešu opečieme a necháme vychladnúť. Potom trochu nasekajte, asi na tri až štyri časti.

Krok 4

V miske zmiešame všetky pripravené suroviny, pridáme pripravené kešu oriešky, sójové klíčky, uvarený hrášok nohat.

Krok 5

Všetko ochutíme šalátovým dresingom, jemne premiešame a dáme na tanier. Ozdobte vetvičkou bazalky.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik