Cestoviny s uhorkou, kuracím mäsom a špenátom

K receptu

Uhorka dáva tomuto jedlu nezvyčajne sviežu chuť; omáčka na cestoviny je tu mleté ​​huby a kuracie mäso s vajcami.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 min Pridať. čas: 10 minBlenderVareniePraženietalianska kuchyňaVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoPárty, bufetRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIEŠpenát – 100 g Šampiňóny – 200 g Špagety – 250 g Mleté kuracie mäso (alebo mäso) – 250 g Soľ, korenie – 2 ks Parmezán – 30 uhorky – 1 ks Olivový olej Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Huby pomelieme v mixéri a zmiešame s mletým mäsom. Vyprážame na panvici na oleji. Rozbite do nej vajcia a opečte, rozbite ich špachtľou a premiešajte. Soľ a korenie.

Krok 2

Špagety uvaríme podľa návodu.

Krok 3

Pridajte špenát na panvicu a smažte, kým nebude hotový.

Krok 4

Uhorku nastrúhame na kórejskom strúhadle na mrkvu a zmiešame so špagetami.

Krok 5

Pridáme špagety a mleté ​​mäso. Posypeme strúhaným parmezánom. Dobrú chuť!

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Môžete použiť čerstvý špenát.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik