K receptu
Uhorka dáva tomuto jedlu nezvyčajne sviežu chuť; omáčka na cestoviny je tu mleté huby a kuracie mäso s vajcami.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 min Pridať. čas: 10 minBlenderVareniePraženietalianska kuchyňaVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoPárty, bufetRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIEŠpenát – 100 g Šampiňóny – 200 g Špagety – 250 g Mleté kuracie mäso (alebo mäso) – 250 g Soľ, korenie – 2 ks Parmezán – 30 uhorky – 1 ks Olivový olej Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Huby pomelieme v mixéri a zmiešame s mletým mäsom. Vyprážame na panvici na oleji. Rozbite do nej vajcia a opečte, rozbite ich špachtľou a premiešajte. Soľ a korenie.
Krok 2
Špagety uvaríme podľa návodu.
Krok 3
Pridajte špenát na panvicu a smažte, kým nebude hotový.
Krok 4
Uhorku nastrúhame na kórejskom strúhadle na mrkvu a zmiešame so špagetami.
Krok 5
Pridáme špagety a mleté mäso. Posypeme strúhaným parmezánom. Dobrú chuť!
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Môžete použiť čerstvý špenát.