Fazuľový guláš s kuracím mäsom a klobásami

K receptu

Ak sa časť vašej rodiny postí a časť nie, toto je dokonalý recept. Jednoducho opečte kurča a klobásy zvlášť a fazuľu a zeleninu zvlášť. A pred podávaním zmiešame obsah dvoch panvíc pre mäsožrútov.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 25 min Pridať. čas: 10 minDusenie, chradnutieVečeraVečeraHlavný chodINGREDIENCIE NA 4 PORCIE3 filety z kuracích pŕs extra panenský olivový olej 2 veľké cibule 3 strúčiky cesnaku 2 stredné paradajky 1 vetvička rozmarínu a tymiánu 400–500 g údených párkov 1 polievková lyžica. l. mletá paprika 100 ml suché biele víno 400 g varená (varená alebo konzerva) biela fazuľa, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Kuracie filé potrieme olivovým olejom, soľou a korením. Nechajte 10 minút odstáť.

Krok 2

Cibuľu a cesnak ošúpeme a nakrájame. Paradajky nakrájame na malé kocky. Odstráňte zelené listy z vetvičiek (vetvičky nie sú potrebné) a nakrájajte listy. Párky nakrájame na kolieska.

Krok 3

V hlbšom hrnci zohrejte trochu olivového oleja, pridajte kuracie mäso a na strednom ohni opečte do zlatista. Kura vyberieme na tanier, na panvicu pridáme olej, pridáme cibuľu a cesnak. Smažte za stáleho miešania do zlatista, asi 7 minút.

Krok 4

Do hrnca pridajte párky a zohrievajte 2-3 minúty. Posypeme paprikou, premiešame a podlejeme bielym vínom. Odparíme a pridáme fazuľu. Dusíme 5 minút.

Krok 5

Vráťte kurča. Do hrnca pridajte paradajky a fazuľu. Všetko spolu zahrievajte 3-4 minúty. Dochutíme soľou a korením. Podávame horúce, pokvapkané olivovým olejom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik