Francúzsky šalát s horčicovým dresingom vinaigrette

K receptu

Tento klasický šalát sa pripravuje rýchlo a jednoducho, a preto je taký skvelý. Má tiež osvedčenú, harmonickú chuť a toto jedlo môžeme podávať vo všedné aj sviatočné dni. Jedným slovom, pripravte sa!

zložitosť: ľahko Kalórie: 235,76 kcal/porcia Porcie: 6 varenie: 15 min Použité: 3,05 g/21,65 g/7,66BlenderŽiadna tepelná úpravaPraženiefrancúzska kuchyňaVečeraVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ50 g píniových orieškov 300 g miešaných šalátových listov 400 g cherry paradajokPre vinaigrette:100 ml olivového oleja 2 polievkové lyžice. l. biely alebo červený vínny ocot 2 lyžičky. horčica morská soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na prípravu dresingu použite mixér alebo metličku na zmiešanie všetkých ingrediencií, kým sa nestane tekutou kyslou smotanou a skladujte v nádobe v chladničke až 3 týždne.

Krok 2

Orechy vložte na suchú panvicu bez oleja a opekajte na strednom ohni za častého pretrepávania, aby sa nespálili, asi 2 minúty. Ihneď nalejte do misky.

Krok 3

Cherry paradajky prekrojíme na polovicu. Dresing pretrepeme v dóze a nalejeme na rozmixované listy a cherry paradajky v miske. Pridajte orechy.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik