Marinovaný sleď s uhorkami a domácim tvarohom

K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 4 varenie: 20 min Pridať. čas: 48 hObčerstvenieVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE1 kg čerstvého sleďa 200 g domáceho tvarohu 3 nakladané uhorky 400 ml slnečnicového oleja 150 g kôprovej soliNa marinádu:100 ml bieleho vínneho octu 250 g cibule 100 g cukru 80–100 g soli 10 g nového korenia stonky kôpru Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na marinádu zmiešajte všetky ingrediencie s 1 litrom pitnej vody. Priveďte do varu a ihneď odstavte z ohňa. Úplne vychladnúť. Nalejte vypitvané slede a nechajte 48 hodín.

Krok 2

Na kôprový olej v mixéri rozdrvte slnečnicový olej a kôpor. Nechajte až do použitia.

Krok 3

Na taniere položte nakladaný sleď, tvaroh a na tenké plátky nakrájané uhorky. Ak chcete, môžete z nich vyrezávať malé guľôčky pomocou rezbárskeho noža. Olej preceďte a pokrm ozdobte. Podávajte.

MIMOchodom

Recept poskytol Andrey Shmakov, značkový šéfkuchár hotela Metropol a reštaurácie SAVVA

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik