K receptu
Spôsob prípravy tohto guláša je taký jednoduchý, že ho zvládne aj začiatočník. Všetky zložky sa vyprážajú oddelene a až v záverečnej fáze sa spoja. Chutné a jednoduché – presne to, čo potrebujete na rušný večer.
zložitosť: ľahko Kalórie: 474,80 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 35 min Použité: 20,66 g/37,22 g/13,75PraženieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE400 g bravčovej dužiny (krkovička, karé) 3 veľké cibule 3 sladké červené papriky 400 g šampiňónov 2 strúčiky cesnaku 1 malý zväzok petržlenovej vňate rastlinný olej soľ podľa chuti 1 zväzok kôpru čerstvo mletého čierneho korenia podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Mäso nakrájajte na stredné kúsky, soľ a korenie.
Krok 2
Cibuľu a papriku ošúpeme a nakrájame na veľké kocky. Nakrájajte huby na stredné plátky. Cesnak ošúpeme a nasekáme. Jemne nakrájajte zeleninu.
Krok 3
Na rastlinnom oleji opečte oddelene mäso, potom cibuľu, potom papriku a nakoniec šampiňóny. Vyprážané ingrediencie vložte do hrnca s hrubým dnom.
Krok 4
Do panvice pridajte polovicu cesnaku a byliniek, pridajte soľ a korenie a varte 10–15 minút. Pri podávaní posypte zvyšným cesnakom a bylinkami.
MIMOchodom
Pri podávaní pridajte hrsť čerstvých byliniek a na tenké plátky nakrájanú červenú cibuľu.