Otvorený sendvič s jemne osoleným sleďom, miešaným šalátom a omáčkou z čerstvej uhorky

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať. čas: 10 minNa grile, na grileObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUZloženie Hmotnosť (netto, g) Bageta 100 g. Čerstvé uhorky 20 gr. Smotanový syr 10 gr. Hellmann’s majonéza 10 gr. Mierne solený sleď 50 gr. Zmiešajte šalát 10 gr. Olivový olej 5 g. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na panvici opečieme bagetu. Čerstvé uhorky (ošúpané a zbavené semienok), smotanový syr, kôpor, majonézu Hellmann’s vložte do mixéra, až kým nebude hladká. Omáčku rovnomerne rozotrieme na hotovú bagetu a navrch dáme sleď. Vedľa je miešaný šalát.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik