K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 50 min Pridať. čas: 10 minPečenieRaňajkyVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraHlavný chodPárty, bufetnarodeninyPiknikVianoceINGREDIENCIE NA 2 PORCIEcuketa 1 ks paradajky 1-2 ks soľ – podľa chuti KOTANYI papriková zmes – podľa chuti korenie KOTANYI uhlie hydina – podľa chuti údený syr Chechil 75 g mleté kuracie mäso 250 ks olivového oleja zelené – na podávanie ryže (zmes divokej a dlhozrnnej ryža), varená 100 g Tabuľkové váhy a miery RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2
Cuketu ošúpeme, nakrájame na kúsky široké asi 3-4 cm, zbavíme dužiny.
Krok 3
Mleté mäso osolíme, okoreníme, pridáme korenie „Uhoľná hydina“ z KOTANYI, uvarenú ryžu, premiešame.
Krok 4
Umiestnite krúžky cukety do žiaruvzdornej zapekacej misky vymastenej rastlinným olejom. Naplňte ich mletým mäsom a ryžou.
Krok 5
Paradajky nakrájame na kolieska a poukladáme na plátky cukety. Navrch posypeme paprikovou zmesou a pokvapkáme olivovým olejom. pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov 30-35 minút.
Krok 6
Syr nastrúhame a poukladáme na plátky paradajok.
Krok 7
Varte v rúre, kým sa syr neroztopí (3-4 minúty).
Krok 8
Podávame so zeleňou. Dobrú chuť!