Plnená cuketa s paradajkami a syrom

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 50 min Pridať. čas: 10 minPečenieRaňajkyVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraHlavný chodPárty, bufetnarodeninyPiknikVianoceINGREDIENCIE NA 2 PORCIEcuketa 1 ks paradajky 1-2 ks soľ – podľa chuti KOTANYI papriková zmes – podľa chuti korenie KOTANYI uhlie hydina – podľa chuti údený syr Chechil 75 g mleté ​​kuracie mäso 250 ks olivového oleja zelené – na podávanie ryže (zmes divokej a dlhozrnnej ryža), varená 100 g Tabuľkové váhy a miery RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravte si ingrediencie.

Krok 2

Cuketu ošúpeme, nakrájame na kúsky široké asi 3-4 cm, zbavíme dužiny.

Krok 3

Mleté mäso osolíme, okoreníme, pridáme korenie „Uhoľná hydina“ z KOTANYI, uvarenú ryžu, premiešame.

Krok 4

Umiestnite krúžky cukety do žiaruvzdornej zapekacej misky vymastenej rastlinným olejom. Naplňte ich mletým mäsom a ryžou.

Krok 5

Paradajky nakrájame na kolieska a poukladáme na plátky cukety. Navrch posypeme paprikovou zmesou a pokvapkáme olivovým olejom. pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov 30-35 minút.

Krok 6

Syr nastrúhame a poukladáme na plátky paradajok.

Krok 7

Varte v rúre, kým sa syr neroztopí (3-4 minúty).

Krok 8

Podávame so zeleňou. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik