Predjedlo Ladoga síh s falošnými zemiakmi pod závojom čerstvej uhorky

K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať. čas: 2 hodinyVečeraObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUsiha – 100 g zemiakového pyré – 15 guličiek uhoriek – 10 g strúhanky – 5 gzol zo zemiakových šupiek – 5 gzola zo zemiakových šupiek – 5 gzola – 5 g lupienkov – 3 g cibule nakladanej v cvikle – 2 g kôprového oleja – 2 ml bylinkového prášku – 1 pažítka – 1 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Rybu nakrájame na veľké kocky, pridáme soľ, pažítku a zelený olej.

Krok 2

Všetko premiešajte a položte na tanier v náhodnom poradí.

Krok 3

Vezmite zemiakovú kašu, zrolujte tri guľôčky, upečte ich do popola a položte vedľa ryby.

Krok 4

Pridajte strúhanku, pridajte cibuľu marinovanú v cvikle a rybu zakryte závojom z uhorky.

Krok 5

Na ozdobu položte kaviár, hranolky, kvety žeruchy a posypte bylinkovým práškom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik