K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať. čas: 2 hodinyVečeraObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUsiha – 100 g zemiakového pyré – 15 guličiek uhoriek – 10 g strúhanky – 5 gzol zo zemiakových šupiek – 5 gzola zo zemiakových šupiek – 5 gzola – 5 g lupienkov – 3 g cibule nakladanej v cvikle – 2 g kôprového oleja – 2 ml bylinkového prášku – 1 pažítka – 1 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Rybu nakrájame na veľké kocky, pridáme soľ, pažítku a zelený olej.
Krok 2
Všetko premiešajte a položte na tanier v náhodnom poradí.
Krok 3
Vezmite zemiakovú kašu, zrolujte tri guľôčky, upečte ich do popola a položte vedľa ryby.
Krok 4
Pridajte strúhanku, pridajte cibuľu marinovanú v cvikle a rybu zakryte závojom z uhorky.
Krok 5
Na ozdobu položte kaviár, hranolky, kvety žeruchy a posypte bylinkovým práškom.