Treska pečeň, čierny chlieb, marhuľový džem: ako naši čitatelia pripravujú chutné a nezvyčajné sendviče
„Raz za tri mesiace dostanem chuť na tresčiu pečeň: zvyčajne je to sendvič s nakladanou cibuľou a čiernym korením. Tvrdé žĺtky môžete použiť aj ako nátierku smerom nadol,“ delí sa o recept Anna Kukulina. Spýtali sme sa našich čitateľov, ako pripravujú chlebíčky s treščou pečeňou a dostali sme nečakané a veľmi zaujímavé kombinácie.
Ľuba Shenderová: Vajíčko, šalotku alebo len obarenú cibuľku nakrájame nadrobno a zmiešame s tresčou pečeňou.
Oxana Lebed: „Existuje konzerva tresčej pečene s tresčími ikrami, je oveľa chutnejšia ako samotná pečeň. S čerstvou uhorkou!
Alena Soroka: „Čierny chlieb, treska pečeň, marhuľový alebo pomarančový džem, nakladaná červená cibuľa.“
Sendvič z tresčej pečene od Aleny Sorokej: čierny chlieb, treska pečeň, marhuľový alebo pomarančový džem, nakladaná červená cibuľa
Lili Dobkin: „Mám to rád s vajcom a zelenou cibuľkou. Zajtra si ho kúpim!“
Lada Bakal: „S čiernym chlebom, olivami, kôprom a zelenou cibuľkou. Moja mama pridáva aj varené vajíčko.“
Rita Alfimova: „Čierny chlieb, údená tresčia pečeň, avokádo a žltá svanská soľ.“
Anna Mendlin: „Robím to bez chleba, pokvapkám to citrónom a kaparami. Je dobré položiť ho na horkú šalátovú zeleninu. Niekedy s ryžou alebo tenkým čiernym toastom samotným.“
Galina Zakharenko: „Čierny chlieb. Čerstvá uhorka. Treska pečeň. Navrchu je kruh uvareného vajíčka – takého vo vrecúšku – a horúci čaj. Ak zrazu nie je chlieb (vajcia / uhorka atď.), Treska pečeň by sa mala jesť v noci vidličkou z pohára. Musí sa to však robiť veľmi potichu, aby mačka nepočula.“
Sendvič s tresčou pečeňou od Galiny Zakharenko: čierny chlieb, čerstvá uhorka, treska pečeň, vrch s kruhom vareného vajíčka vo vrecku
Irina Barats: „S varenými zemiakmi, vareným vajcom, horčicou a zeleným jablkom.“
Alexander Gavrilov: „Treščia pečeň, uhorka (pre čerstvosť) a zemiaky (pre základný efekt) sú vyrobené jeden pre druhého. Upečte, nie príliš veľké, rozrežte na polovice, navrch položte túto morskú foie gras a plátok uhorky. A vo foie gras môžete nakrájať cibuľu, aby bolo predjedlo ešte bohatšie na vodku.“
Sendvič z tresčej pečene od Alexandra Gavrilova: tresčia pečeň, čerstvá uhorka a zemiaky, varené alebo pečené
Svetlana Borisová: „Treščia pečeň je príliš jemná, príliš tekutá na to, aby sme ju dali napríklad na ciabattu. Preto buď čierny chlieb, navrch čerstvé čierne korenie, bez výčitiek, nastrúhať mlynčekom, citrónom a tenkými tenkými plátkami čerstvej uhorky. Môžete pridať aj nasekané olivy a kôpor. Ale môže to tak byť. Ak je chlieb biely, ako „krájaný bochník za 25“, potom je sladký. Pečeň na ňu preto jednoducho potrieme vidličkou, tenkými, priesvitnými cibuľovými kolieskami, petržlenovou vňaťou alebo zelerovými listami (ten jemný od stredu) a všetko zatlačíme polovicou vajca, nie úplne natvrdo uvareným žĺtkom. dole.“
Bella Murova: „Raz som vyskúšala tresčiu pečeň s avokádom a cibuľou, ale nefungovalo to. A zostal som pri osvedčenom a osvedčenom recepte – tégliku chleba a kešu orieškov.“
Katya Varchenko: „Takmer natvrdo uvarené vajce, plátok nakladanej repy, zelená cibuľa a treska pečeň. No na chrumkavé ražné toasty je to ešte dobré. Páči sa mi táto kombinácia, cvikla má sladkosť, kyslosť a krásnu farbu.“
Sendvič z tresčej pečene od Káti Varčenko: takmer natvrdo uvarené vajce, plátok nakladanej repy, zelená cibuľka a tresčia pečeň na chrumkavých ražných toastoch.
Irina Leinvand: „Ražný toast, treska pečeň, tvaroh, nadrobno nakrájaná červená cibuľa, kôpor a veľa korenia.“
Anna Obydenová: „Chlieb vložte do hriankovača, maslo, kým je horúci. A navrch treščia pečeň.“
Olga Bychkova: „Môj recept: dajte tresčiu pečeň z pohára na tanier, nech je to tak.“
Ak si všimnete chybu alebo nepresnosť, dajte nám vedieť. #tresčia pečeň #sendvičeSÚVISIACE MATERIÁLYKOMENTÁREPridať komentár Ešte viac receptov a chutných nápadov na našich sociálnych sieťach