Uhorkový šalát „Chutný“

K receptu

Teraz sa dá všetko kúpiť v obchode. Ale! Domáce predsa chutí oveľa lepšie. Chcel by som vám ponúknuť možnosť twist na zimu. Šalát je na môj vkus výborný, k zemiakom alebo k predjedlu ako stvorený…

zložitosť: priemer Porcie: 2 varenie: 30 min Pridať. čas: 30 minKonzervovanieVečeraPrázdnenarodeninyINGREDIENCIE NA 2 PORCIEuhorky 1 kg cesnak 100 sladká paprika 3 ks paradajka 1 kg rastlinný olej 120 ml ocot 9% 40 ml soľ 1 polievková lyžica. l.cukor 120 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky umyte a nakrájajte na krúžky.

Krok 2

Cesnak ošúpeme a pretlačíme lisom na cesnak.

Krok 3

Odstráňte semená z papriky a pyré v mixéri. Ak chcete, môžete pridať 1 struk feferónky.

Krok 4

Paradajky prejdite cez mlynček na mäso (mixér alebo strúhadlo) (bez kože).

Krok 5

Do hrnca dáme nastrúhané paradajky, papriku, cesnak, soľ a cukor. Pridajte olej. Priveďte do varu a varte 10 minút.

Krok 6

Potom pridajte uhorky, varte 5 minút.

Krok 7

Po 5 min. pridajte ocot. Po 5 min. vypnite a nalejte do pohárov. Predsterilizujte poháre a viečka.

Krok 8

Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik