K receptu
Teraz sa dá všetko kúpiť v obchode. Ale! Domáce predsa chutí oveľa lepšie. Chcel by som vám ponúknuť možnosť twist na zimu. Šalát je na môj vkus výborný, k zemiakom alebo k predjedlu ako stvorený…
zložitosť: priemer Porcie: 2 varenie: 30 min Pridať. čas: 30 minKonzervovanieVečeraPrázdnenarodeninyINGREDIENCIE NA 2 PORCIEuhorky 1 kg cesnak 100 sladká paprika 3 ks paradajka 1 kg rastlinný olej 120 ml ocot 9% 40 ml soľ 1 polievková lyžica. l.cukor 120 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky umyte a nakrájajte na krúžky.
Krok 2
Cesnak ošúpeme a pretlačíme lisom na cesnak.
Krok 3
Odstráňte semená z papriky a pyré v mixéri. Ak chcete, môžete pridať 1 struk feferónky.
Krok 4
Paradajky prejdite cez mlynček na mäso (mixér alebo strúhadlo) (bez kože).
Krok 5
Do hrnca dáme nastrúhané paradajky, papriku, cesnak, soľ a cukor. Pridajte olej. Priveďte do varu a varte 10 minút.
Krok 6
Potom pridajte uhorky, varte 5 minút.
Krok 7
Po 5 min. pridajte ocot. Po 5 min. vypnite a nalejte do pohárov. Predsterilizujte poháre a viečka.
Krok 8
Dobrú chuť!