K receptu
Chutné, pikantné, čerstvé a chutné!
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodina Pridať. čas: 20 minŽiadna tepelná úpravaVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetPiknikINGREDIENCIE NA 1 PORCIUcuketa 1 ks uhorka 1 ks jablko 1 ks cesnak 2 ks med 1 ČL vínneho octu 2 ČL soli podľa chuti olivového oleja 3 ČL koriandra 1 ČL koriandra 1 zväzok ) Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Cuketu a uhorku nakrájame na dlhé pásiky. Najlepšie to urobíte pomocou škrabky na zeleninu. Jemne osolíme a necháme 10-15 minút pôsobiť. Nastrúhame jablko a cesnak. Koriander roztlačte na hrubú strúhanku, čili nakrájajte.
Krok 2
Všetko dôkladne premiešame, zalejeme octom, medom a olejom. Podľa chuti dosolíme. Koriandr nasekáme nadrobno a pridáme k zelenine. Necháme chvíľu odležať v chladničke.