Zelenina s medom a koriandrom

K receptu

Chutné, pikantné, čerstvé a chutné!

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodina Pridať. čas: 20 minŽiadna tepelná úpravaVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetPiknikINGREDIENCIE NA 1 PORCIUcuketa 1 ks uhorka 1 ks jablko 1 ks cesnak 2 ks med 1 ČL vínneho octu 2 ČL soli podľa chuti olivového oleja 3 ČL koriandra 1 ČL koriandra 1 zväzok ) Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Cuketu a uhorku nakrájame na dlhé pásiky. Najlepšie to urobíte pomocou škrabky na zeleninu. Jemne osolíme a necháme 10-15 minút pôsobiť. Nastrúhame jablko a cesnak. Koriander roztlačte na hrubú strúhanku, čili nakrájajte.

Krok 2

Všetko dôkladne premiešame, zalejeme octom, medom a olejom. Podľa chuti dosolíme. Koriandr nasekáme nadrobno a pridáme k zelenine. Necháme chvíľu odležať v chladničke.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik