Zemiakový šalát s nakladanými uhorkami a sleďom

K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 223,31 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 10 min Pridať. čas: 45 min Použité: 8,36 g/13,17 g/18,05VečeraVečeraŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIE115 g sleďov v oleji 4 malé nové zemiaky 2 natvrdo uvarené prepeličie vajcia 1 zväzok šťaveľu 2-3 vetvičky kôpru 2-3 vetvičky petržlenu 2-3 vetvičky koriandra 1 cibuľa 2 jemne osolené uhorky 1 ČL. horčica rastlinný olej korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zemiaky umyjeme a uvaríme v šupke domäkka. Necháme vychladnúť, potom ošúpeme a nakrájame na malé kocky.

Krok 2

Cibuľu ošúpeme a nakrájame na kolieska. Zmiešajte horčicu s 1 polievkovou lyžičkou. l. rastlinný olej a korenie. Zemiaky ochutíme cibuľou, premiešame a odstavíme. Šťavel a bylinky umyjeme, osušíme a nasekáme.

Krok 3

Uhorky nakrájame na kocky, vajíčka na kolieska. Do zemiakov a cibule pridajte uhorky, vajcia, bylinky a kúsky sleďa, premiešajte. Pokvapkáme rastlinným olejom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik