Croissant s lososom a instantnými nakladanými uhorkami

K receptu

Smotanový syr, červená ryba a uhorky sú perfektnou klasickou kombináciou. Američania ho zvyknú podávať na rožkoch, ale podľa nás chutí oveľa lepšie s croissantmi

zložitosť: ľahko Kalórie: 397,87 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 20 min Použité: 13,87 g/29,84 g/18,69Žiadna tepelná úpravaAmerická kuchyňaVečeraPopoludňajšie občerstvenieObčerstveniePárty, bufetPiknikINGREDIENCIE NA 2 PORCIE100 g filé z lososa 2 stredné uhorky 3 polievkové lyžice. l. jemná smotana alebo tvaroh 1 zväzok kôprovej soli čerstvo mleté ​​čierne korenie 2 croissanty Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Z kúska filé veľmi čerstvého surového lososa nakrájame 4 plátky s celkovou hmotnosťou približne 100 g. 2 stredné uhorky ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.

Krok 2

Dno malej nádoby ochutíme hrubozrnnou morskou soľou, celkom štedro. Pridáme vrstvu lososa a opäť výdatne osolíme. Pridáme uhorky a opäť dosolíme. Zatvorte a nechajte 1 hodinu.

Krok 3

Lososa a uhorky opláchnite pitnou vodou a osušte. Dochutíme olivovým olejom a čerstvo mletým čiernym korením.

Krok 4

Zmiešajte 3 polievkové lyžice. l. jemná smotana alebo tvaroh s malým zväzkom jemne nasekaného kôpru a čerstvo mletým čiernym korením.

Krok 5

Croissant prekrojíme pozdĺžne na polovicu, nie nadoraz, otvoríme, natrieme syrom a kôprom, pridáme lososa a uhorky. Zatvorte, mierne stlačte a podávajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik