Gravlax s uhorkami a reďkovkami

K receptu

Nie je vôbec potrebné robiť šalát, aby ste sa opäť presvedčili o harmónii uhoriek a reďkoviek. S trochou fantázie môžete pripraviť občerstvenie v japonskom štýle. Bez ryže, ale s rybou.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 min Pridať. čas: 30 minMorenieEurópska kuchyňaRaňajkyVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoDetské menuPárty, bufetDovolenka detíRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIE4–5 stredných mladých uhoriek 4–6 veľkých reďkoviek 300 g filé z jemne nasoleného pstruha alebo lososa stredný zväzok zelenej cibule malý zväzok kôpru 3 polievkové lyžice. l. Dijonská horčica 2 lyžice. l. citrónová šťava extra panenský olivový olej soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Kôpor nasekáme nadrobno a zmiešame s horčicou a citrónovou šťavou.

Krok 2

Rybu nakrájame na malé obdĺžnikové kúsky, opatrne zmiešame s horčicovou zmesou, preložíme do formy a dáme na 20-30 minút do chladničky.

Krok 3

Uhorky nakrájajte pozdĺžne na tenké plátky, reďkovky nakrájajte rovnako natenko, mierne šikmo.

Krok 4

Na každý plátok uhorky položte plátky reďkovky, potom kúsky rýb do stredu a mierne ohýbajte okraje zeleniny dovnútra a do stredu priviažte cibuľové pierko. Predjedlo pokvapkáme olivovým olejom, soľou a korením.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik