Listový šalát „Hrozno“

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 20 min Pridať. čas: 10 minŠalátNový rokINGREDIENCIE NA 2 PORCIEúdené kuracie mäso – 100 g holandský syr – 75 čerstvých gogurtov – 2 ks varená mrkva – 1 ks hrozienka – 2 hrste drvené mandle – 45 g hrozna – 1 zväzok (malá) majonéza – 100 g Tabuľka hmotností a mier. RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Údené kuracie mäso nakrájame na kúsky. Syr nastrúhame na hrubom strúhadle.

Krok 2

Mrkvu a uhorku nakrájame na pásiky. Hrozno nakrájajte na polovice.

Krok 3

Do šalátovej misy vložte údené kuracie mäso, strúhaný syr, nakrájanú uhorku a mrkvu. Každú vrstvu potrieme majonézou a posypeme drvenými mandľami. Na vrchnú vrstvu položte nakrájané hrozno. Ozdobte zeleňou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik