Neuveriteľne lahodná toskánska paradajková polievka s chlebom

K receptu

Môže byť teplé jedlo osviežujúce a výdatné jedlo ľahké? Samozrejme, ak je to pappa al pomodoro – čerstvá paradajková polievka s chlebom. Zdá sa, že toto lahodné talianske jedlo je vyrobené z protikladov.

zložitosť: ľahko Kalórie: 292,60 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 40 min Pridať. čas: 20 min Použité: 10,03 g / 6,53 g / 48,78VarenieToskánska kuchyňaVečerapolievkaVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE250 g starého bieleho chleba olivový olej 500 ml zeleninového vývaru alebo vody 1,5 kg veľkých zrelých paradajok 1 veľká cibuľa 3-4 strúčiky cesnaku 1 lyžička. kurkuma čerstvá zelená bazalka na servírovanie soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie kapary na servírovanie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Ak chlieb nie je dostatočne starý, nakrájajte ho na kúsky a osušte v rúre a pokvapkajte olivovým olejom. Zalejte ju teplou vodou alebo vývarom a nechajte chlieb 20 minút absorbovať tekutinu.

Krok 2

Na paradajkách urobte priečne rezy, paradajky zalejte vriacou vodou a potom ponorte do studenej vody. Odlúpnite šupku a dužinu

Krok 3

Ošúpanú cibuľu a cesnak nakrájame veľmi nadrobno. V hrnci s hrubým dnom zohrejte trochu oleja, opečte na ňom cibuľu a cesnak za stáleho miešania 7-10 minút.

Krok 4

Pridajte paradajky spolu so šťavou a kurkumou, priveďte do varu a varte na stredne vysokej teplote 20 minút. Pridajte chlieb a vývar, priveďte do varu, pridajte soľ, korenie a varte ďalších 5 minút.

Krok 5

Hotovú polievku nalejeme do misiek, posypeme kaparami a lístkami bazalky a pridáme ešte trochu korenia.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik