K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 182,69 kcal/porcia Porcie: 3 varenie: 15 min Použité: 11,86 g/13,65 g/5,86Hlavný chodVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 3 PORCIE6 bielkov 200 g mrazenej zelenej fazuľky 1 veľká paradajka 1 veľká cibuľa 2 strúčiky cesnaku 2 polievkové lyžice. l. extra panenský olivový olej čerstvo mleté čierne korenie soľ, voliteľné Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Cibuľu a cesnak ošúpeme, nakrájame na tenké plátky. Paradajku nakrájajte na stredné plátky.
Krok 2
Z bielkov vyšľaháme nadýchanú zmes, podľa potreby pridáme korenie a soľ.
Krok 3
Nepriľnavú panvicu položte na strednú teplotu, pridajte olej, pridajte cibuľu, smažte 3-4 minúty.
Krok 4
Pridajte cesnak a fazuľu, smažte ďalšie 2 minúty. Paradajky položte tak, aby ležali priamo na dne panvice, smažte 2 minúty.
Krok 5
Paradajky otočte a ihneď nalejte bielkovinovú zmes. Znížte teplotu a varte, mierne posúvajte zmes vaječných bielkov, kým dobre nestuhne, 3 minúty. Omeletu okoreníme a podávame.