Šalát so stracciatellou, slivkami a ružovými paradajkami

K receptu

Šéfkuchár konceptu Vermuteria Carlo Grecu, pravý moskovský Talian, si je istý, že Rusi a Taliani majú jedno spoločné – lásku k paradajkám. Syrové predjedlo – Carlo verzia – je sezónna kombinácia ružových paradajok s červenými slivkami a jemnou, krémovou tracciatellou.

zložitosť: ľahko Porcie: 1ObčerstvenieŠalátVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUUzbecké paradajky – 50 gstracciatella – 70 g čerstvé slivky – 100 g zeleného oleja s petržlenovou vňaťou – 5 ml žeruchy – 5 g krémového balzamika – 5 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Do stredu taniera položte stracciatellu.

Krok 2

Okolo položte nakrájané slivky a paradajky.

Krok 3

Suroviny ozdobíme zeleným maslom, balzamovým krémom a žeruchou.

MIMOchodom

Recept poskytol Carlo Grecu, koncepčný šéfkuchár baru Vermuteria.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik