K receptu
Šéfkuchár konceptu Vermuteria Carlo Grecu, pravý moskovský Talian, si je istý, že Rusi a Taliani majú jedno spoločné – lásku k paradajkám. Syrové predjedlo – Carlo verzia – je sezónna kombinácia ružových paradajok s červenými slivkami a jemnou, krémovou tracciatellou.
zložitosť: ľahko Porcie: 1ObčerstvenieŠalátVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUUzbecké paradajky – 50 gstracciatella – 70 g čerstvé slivky – 100 g zeleného oleja s petržlenovou vňaťou – 5 ml žeruchy – 5 g krémového balzamika – 5 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Do stredu taniera položte stracciatellu.
Krok 2
Okolo položte nakrájané slivky a paradajky.
Krok 3
Suroviny ozdobíme zeleným maslom, balzamovým krémom a žeruchou.
MIMOchodom
Recept poskytol Carlo Grecu, koncepčný šéfkuchár baru Vermuteria.