K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 15 minŽiadna tepelná úpravaObčerstvenieINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ3 mrkvy2 dlhé uhorky3 zelerová stopková omáčka so syrom Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Mrkvu prekrojíme pozdĺžne na polovicu, každú polovicu pozdĺžne prekrojíme na 3-4 kusy, podľa hrúbky mrkvy. Ak je mrkvové jadro príliš hrubé, vyrežte ho. Vložte mrkvu do studenej vody.
Krok 2
Stopkový zeler ošúpeme od hrubých vonkajších vlákien a nakrájame na kocky rovnakej dĺžky ako mrkva. Tiež nakrájajte uhorku, odstráňte semená.
Krok 3
Naplňte poháre omáčkou. Osušte mrkvu. Vložte zeleninu do pohárov s omáčkou.