Zimný les

K receptu

Dobrú chuť, nech sa vám splní rozprávka v zimnom lese…

zložitosť: ľahko Kalórie: 200,00 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 20 h Pridať. čas: 15 hod Použité: 20,00 g/20,00 g/30,00VečeraŠalátVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyDovolenka detíNový rokINGREDIENCIE NA 2 PORCIEavokádo – 1 ks uhorka – 1 ks jemne solený losos – 50 prepeličích vajec – 1 ks. l. červený kaviár – 1 polievková lyžica. l.herbs de Provence Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Lososa nakrájame na kocky.

Krok 2

Paradajku a avokádo nakrájame na plátky, uhorku na polovičné plátky.

Krok 3

Suroviny zmiešame a dochutíme olivovým olejom a provensálskymi bylinkami podľa chuti.

Krok 4

Navrch ozdobíme vajíčkom a kaviárom. Dobrú chuť!

MIMOchodom

Pripravila som ho na 2 porcie, tento šalát je voňavý, na pohľad ľahký, ale vhodný aj ako plnohodnotný obed. Spája v sebe všetky chute a ja ho mám veľmi rada.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik