Bylinná soľ na zeleninu

Bylinná soľ na zeleninu

Bylinná soľ na zeleninu K receptu

S touto soľou je dobré piecť napríklad baklažány a sladkú papriku: baklažány nakrájajte na vrstvy hrubé 2 cm, papriku nakrájajte na štvrtiny, zbavte stopiek, semienok a priečok. Zeleninu pokvapkajte olivovým olejom, posypte soľou, položte na plech vystlaný papierom na pečenie a pečte pri teplote 200 °C asi 20 minút. Podávajte horúce alebo studené.

zložitosť: ľahko Porcie: 250 varenie: 10 minBlenderPrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 250 PORCIÍ200 g strednej morskej soli 1 polievková lyžica. l. cesnakový prášok 1 lyžička. sušená bazalka, oregano a tymián Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Suché bylinky rozdrvte v mlynčeku na kávu alebo mixéri na prášok.

Krok 2

Zmiešajte soľ s cesnakom a bylinkami. Nechajte lúhovať 1-2 dni. Skladujte vo vzduchotesnej nádobe.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik