Halibut s nakladanými uhorkami

K receptu

Murmanská ryba podľa brazílskeho receptu od šéfkuchára televízneho projektu „Made with Taste“ Anatolija Kazakova a moderátorky televízneho projektu Eleny Usanovej.

zložitosť: priemer Kalórie: 49,00 kcal/porcia Porcie: 6 varenie: 20 min Pridať. čas: 20 min Použité: 12,00 g/30,00 g/56,00PečeniePraženieBrazílska kuchyňaVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍsójová omáčka – 5 lyžíc. l červená cibuľa – 5 ks soľ – 50 g, trstinový cukor – 1 ks slnečnicový olej. l.špenát – 300 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zmiešame sójovú omáčku, trstinový cukor a vodu, pridáme nadrobno nakrájanú červenú cibuľu a odrezky manga, čím vytvoríme marinádu. Na tenké plátky nakrájané uhorky marinujte 15 minút.

Krok 2

Halibut potrieme rastlinným olejom a smažíme na koži 3-4 minúty. Podľa chuti dosolíme. Halibuta pečieme 8-10 minút v rúre pri teplote 180 stupňov.

Krok 3

Baby špenát podusíme v zmesi rastlinného oleja a masla. Na špenát poukladáme uhorky, mango a ryby. Nalejte omáčku na jedlo. Dobrú chuť!

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Vyprážanie rýb na panvici? Urobte to na pergamenovom papieri a nič sa neprilepí.

UŽITOČNÉ RADY

Kúpili ste si čerstvý špenát? Zabaľte ho do vlhkej utierky a uchovávajte v chladničke maximálne 2 dni. Ak ho chcete dlhšie, zmrazte ho.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik