kórejské uhorky

K receptu

Svetové občerstvenie na zimu! Šialene aromatické, pikantné a chutné! Radím vám variť!

zložitosť: ľahko Porcie: 8 varenie: 40 min Pridať. čas: 13:00BlenderMultivaričKonzervovanieKórejská kuchyňaVečeraVečeraPrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍčerstvé uhorky 3 kg mrkvy 800 g cesnaku 250 g rastlinného oleja 150 mluxus 9% 100 g cukru 100 g korenie na kórejskú mrkvu 1 polievková lyžica soľ 1 polievková lyžica. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky nakrájame pozdĺžne na tenké pásiky. Cesnak ošúpeme a pretlačíme lisom. Rozdrvil som to cez mixér.

Krok 2

Mrkvu nastrúhame pomocou kórejského strúhadla na mrkvu. Všetko premiešame. Pridajte soľ, cukor, korenie, maslo a 4 polievkové lyžice. l. ocot. Všetko dobre premiešame. A dáme na 12 hodín do chladničky. Môžem s istotou povedať, že po vychladení už môžete jesť. Je to veľmi chutné! Ale pripravujeme sa na zimu :-)

Krok 3

Preto pridajte ešte jeden článok. l. ocot a varte 15 minút. Vložte šalát do sterilizovaných pohárov a rolujte pod železnými viečkami. Otočte hore dnom a zabaľte do prikrývky, kým úplne nevychladne. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik