K receptu
Svetové občerstvenie na zimu! Šialene aromatické, pikantné a chutné! Radím vám variť!
zložitosť: ľahko Porcie: 8 varenie: 40 min Pridať. čas: 13:00BlenderMultivaričKonzervovanieKórejská kuchyňaVečeraVečeraPrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍčerstvé uhorky 3 kg mrkvy 800 g cesnaku 250 g rastlinného oleja 150 mluxus 9% 100 g cukru 100 g korenie na kórejskú mrkvu 1 polievková lyžica soľ 1 polievková lyžica. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky nakrájame pozdĺžne na tenké pásiky. Cesnak ošúpeme a pretlačíme lisom. Rozdrvil som to cez mixér.
Krok 2
Mrkvu nastrúhame pomocou kórejského strúhadla na mrkvu. Všetko premiešame. Pridajte soľ, cukor, korenie, maslo a 4 polievkové lyžice. l. ocot. Všetko dobre premiešame. A dáme na 12 hodín do chladničky. Môžem s istotou povedať, že po vychladení už môžete jesť. Je to veľmi chutné! Ale pripravujeme sa na zimu
Krok 3
Preto pridajte ešte jeden článok. l. ocot a varte 15 minút. Vložte šalát do sterilizovaných pohárov a rolujte pod železnými viečkami. Otočte hore dnom a zabaľte do prikrývky, kým úplne nevychladne. Dobrú chuť!