Nakladané uhorky „Ako zo suda“

K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 32,31 kcal/porcia Porcie: 10 Použité: 1,72 g/0,21 g/6,07Konzervovanieruská kuchyňaPrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoDetské menuINGREDIENCIE NA 10 PORCIÍ2 kg uhoriek 1 dáždnik chren kôpor 3 listy čiernych ríbezlí 3 strúčiky cesnaku 1,2-1,4 l vody 3 polievkové lyžice. l. hrubá kamenná soľ (hromadená) Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Namočte uhorky na niekoľko hodín do vody. Sterilizujte 3-litrovú nádobu akýmkoľvek spôsobom.

Krok 2

Do studenej nádoby vložte kôpor, kúsok chrenového listu, 3 listy čiernych ríbezlí, 3 strúčiky cesnaku a uhorky. Nalejte studenú soľanku vyrobenú z vody a soli. Necháme vykysnúť, kým sa neobjaví pena.

Krok 3

Potom soľanku sceďte, obsah nádoby opláchnite vodou a dvakrát ju naplňte prevarenou soľankou. Zakryte plastovým vekom a odneste ho do pivnice.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik