Vrstvený šalát s červeným kaviárom

K receptu

Ľahký novoročný šalát.

zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 10 min Pridať. čas: 10 minŠalátINGREDIENCIE NA 2 PORCIEzelený šalát (rukola) – malá hrsť avokáda – 1 ks vajce – 2 ks. malý kôpor – 2-3 vetvičky kaviár – asi 4 lyžice. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Vajcia uvaríme „vo vrecúšku“, aby žĺtok zostal tekutý (stane sa z neho druh omáčky), roztlačíme vidličkou a pridáme nadrobno nasekaný kôpor, podľa potreby soľ, premiešame.

Krok 2

Avokádo prekrojíme na polovicu, vyberieme kôstku, zbavíme šupky, nakrájame na malé kocky, pokvapkáme citrónovou šťavou, aby avokádo nestmavlo.

Krok 3

Tiež je lepšie ošúpať uhorky a nakrájať ich na malé kocky.

Krok 4

Zostavte šalát: na spodok priehľadných pohárov dajte trochu zeleného šalátu, potom vrstvu avokáda, vrstvu vajec a na vrch uhorky a kaviár. Podávajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik