Biela marinovaná morka s fettuccine

K receptu

Morka v limetkovo-hroznovej marináde s vyprážanými uhorkami, mrkvou a fettuccine.

zložitosť: priemer Porcie: 6 varenie: 40 min Pridať. čas: 4 hodinyVareniePraženieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍmorčacie mäso – 250 glam – 1 ks kapary – 1 polievková lyžica. l. fettuccine – 250 gogurts – 350 g mrkva – 1 ks šampiňóny – 100 g petržlen kakishmish – 150 g soľ, korenie Tabuľka hmotností a mier. RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Morku nakrájame na kúsky a varíme 15 minút vo vriacej vode. V pohode. Nechajte veľa vývaru. Z limetky odstráňte kôru a vytlačte šťavu. Uhorky a mrkvu nakrájame na prúžky, šampiňóny na plátky.

Krok 2

Smažte zeleninu na panvici, kým nebude varená.

Krok 3

Vo veľkej miske zmiešajte morčacie mäso, limetkovú kôru a šťavu, kapary, vývar, soľ a korenie. Nechajte 4 hodiny (alebo cez noc).

Krok 4

Uvarte fettuccine, pridajte zeleninu a morku s marinádou. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik