K receptu
Morka v limetkovo-hroznovej marináde s vyprážanými uhorkami, mrkvou a fettuccine.
zložitosť: priemer Porcie: 6 varenie: 40 min Pridať. čas: 4 hodinyVareniePraženieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍmorčacie mäso – 250 glam – 1 ks kapary – 1 polievková lyžica. l. fettuccine – 250 gogurts – 350 g mrkva – 1 ks šampiňóny – 100 g petržlen kakishmish – 150 g soľ, korenie Tabuľka hmotností a mier. RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Morku nakrájame na kúsky a varíme 15 minút vo vriacej vode. V pohode. Nechajte veľa vývaru. Z limetky odstráňte kôru a vytlačte šťavu. Uhorky a mrkvu nakrájame na prúžky, šampiňóny na plátky.
Krok 2
Smažte zeleninu na panvici, kým nebude varená.
Krok 3
Vo veľkej miske zmiešajte morčacie mäso, limetkovú kôru a šťavu, kapary, vývar, soľ a korenie. Nechajte 4 hodiny (alebo cez noc).
Krok 4
Uvarte fettuccine, pridajte zeleninu a morku s marinádou. Dobrú chuť!