Cestoviny s hubami v paradajkovej omáčke

K receptu

V nekonečnej honbe za šťastím často zabúdame, že sa skrýva v detailoch – niekedy stačí nežný pohľad, teplé slovo a teplá večera, ktorá vás po náročnom dni čaká. Nech je to najjednoduchšie, ale pripravené s láskou.

zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 30 minVarenietalianska kuchyňaVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoRomantická večeraINGREDIENCIE NA 2 PORCIE200 g tagliatelle 1 veľká biela cibuľa 2 strúčiky cesnaku 1,5 cm koreň čerstvého zázvoru 150 g hlivy ustricovej a rastlinný olej shiitake 100 g nakrájaných paradajok vo vlastnej šťave 4 – 5 polievkových lyžíc. l. paradajková omáčka soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Tagliatelle uvaríme vo veľkom množstve vriacej osolenej vody podľa návodu na obale. Zároveň skrátite čas varenia o 1 minútu. Umiestnite na sito.

Krok 2

Cibuľu, cesnak a zázvor nakrájame na malé kocky. Hlivu natrháme na dlhé kúsky a shiitake nasekáme nahrubo.

Krok 3

Zohrejte 2 polievkové lyžice v hlbokej panvici (najlepšie vo woku) na strednom ohni. l. olej, pridáme cibuľu, cesnak a zázvor, opekáme 30 sekúnd. Pridajte huby, zvýšte teplo, varte, miešajte, ešte 1 minútu.

Krok 4

Pridajte paradajky spolu so šťavou, soľou a korením, varte na vysokej teplote 1 minútu a miešajte. Pridajte paradajkovú omáčku. Miešajte. Zahrievajte 30-60 sekúnd.

Krok 5

Pridajte cestoviny do omáčky a varte za mierneho miešania 1 minútu. Ihneď podávajte.

MIMOchodom

Niektoré huby v tomto jedle možno nahradiť vlašskými orechmi.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik