Farfalle šalát

K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 569,75 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 30 min Použité: 17,31 g/33,00 g/49,55ŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEolivový olej – 4 lyžice. l.1 polievková lyžica. l. horčica hrubá 0,5 červenej cibule 4 párky 2 uhorky 50 g parmezánu 250 g cestovín farfalle (mašličkovité) soľ 1 sladká žltá paprika Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Ošúpte a nakrájajte cibuľu. Do misky nalejeme olej, pridáme horčicu a cibuľu. Okoreníme, premiešame a necháme 15 minút teplé, potom olej precedíme cez jemné sitko.

Krok 2

Farfalle uvaríme vo vriacej osolenej vode do mäkka, scedíme v cedníku.

Krok 3

Uhorky umyte a nakrájajte na pásiky. Odstráňte jadro sladkej papriky spolu so stopkou, opláchnite a nakrájajte parmezán na tenké plátky. Párky nakrájame na kolieska a na panvici za stáleho miešania opekáme do zlatista, asi 3 minúty; preložíme do šalátovej misy. Pridajte teplé cestoviny, uhorky, papriku a syr. Pridajte ochutený olej a premiešajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik