K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať. čas: 10 minVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraHlavný chodPárty, bufetPiknikINGREDIENCIE NA 1 PORCIUfunchoza 50 gmorskaja kapusta suchá 2 ČL soľ podľa chuti zmes papriky podľa chuti chilli vločky podľa chuti cherry paradajky – 6 ks sušených paradajok 1 ČL olivového oleja 3 ČL sezamových semienok 2 ČL Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Chaluhu zalejeme horúcou vodou, necháme napučať a scedíme v cedníku.
Krok 2
Funchoza zalejte vriacou vodou, nechajte 7-8 minút a sceďte v cedníku.
Krok 3
Cherry paradajky nakrájame na polovice. Sezamové semienka opražte na suchej panvici do zlatista.
Krok 4
Na panvici rozohrejeme olivový olej, pridáme cherry paradajky, povaríme 3-4 minúty, pridáme funchózu a morské riasy. Okoreníme, pridáme paradajky a čili vločky. Uložíme na tanier, ozdobíme vetvičkou mäty.