K receptu
Toto nie sú len miešané vajíčka s avokádom, ale avokádo s vajíčkovou náplňou. Vyzerá to ako maličkosti, ale vyzerá to tak krásne! Skutočné dielo kulinárskeho umenia, pripravené len za 15 minút.
zložitosť: ľahko Kalórie: 377,06 kcal/porcia Porcie: 1 varenie: 25 min Použité: 6,35 g/36,78 g/4,69PraženieRaňajkyVečeraHlavný chodVegetariánstvo: Ovo-laktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUavokádo – 1 ks vajce – 1 ks cherry paradajky – 30 g soľ – 2 korenie – 1 g masla – 50 g šťavy z citróna – 4 ml vody – 10 ml.Ak chcete odoslať:zelená cibuľa – 2 g parmezán – 10 g Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Avokádo rozrežte tak, aby jeho stredná časť s otvorom od kôstky v strede zostala neporušená, hrubá približne 1 cm.
Krok 2
Tento avokádový „steak“ opečieme na panvici, pričom vajíčko rozbijeme do jamky.
Krok 3
Zvyšné avokádo roztlačte vidličkou a pridajte citrónovú šťavu.
Krok 4
Cherry paradajky na grile. Maslo rozpustíme a zmiešame s citrónovou šťavou, soľou a vodou. Opečené paradajky pomelieme a vmiešame do oleja, aby vznikla emulzia.
Krok 5
Vyprážané avokádo podávame s paradajkovou omáčkou a kopou roztlačeného avokáda. Posypeme nadrobno nakrájanou zelenou cibuľkou a nastrúhaným parmezánom.
MIMOchodom
Recept s láskavým dovolením Glena Ballisa, šéfkuchára značky Avocado Queen.