Rýchle koláče s kuracím mäsom a paradajkami

K receptu

Tu je skvelý spôsob, ako spotrebovať zvyšky včerajšieho pečeného kurčaťa. Ešte jednoduchšie je zohnať hotové grilované kurča z renomovaného obchodu.

zložitosť: ľahko Porcie: 12 varenie: 50 minPečeniePekáreňVegetariánstvoDetské menuINGREDIENCIE NA 12 PORCIÍ500 g lístkového cesta bez droždia 1 malé grilované kura 2 stredné paradajky 3–4 strúčiky cesnaku olivový olej soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Cesto vopred úplne rozmrazte. Rúru predhrejeme na 180°C. Grilované kurča rozdelíme na filety a nakrájame nadrobno (koža a kosti nie sú potrebné, môžete si z nich pripraviť rýchly vývar na pirohy).

Krok 2

Cesnak rozdrvíme, ošúpeme a nasekáme. Paradajky nakrájajte na polovicu a potom nakrájajte na tenké plátky. Každý plátok posypeme cesnakom, soľou, korením a pokvapkáme olivovým olejom.

Krok 3

Cesto zľahka rozvaľkáme a nakrájame na 12 obdĺžnikov. Na polovicu každej položte kuracie mäso, potom paradajky a cesnak. Zatvoríme druhou polovicou, cesto pritlačíme, potrieme olivovým olejom. Pečieme do zlatista, asi 25 minút. Podávajte horúce alebo studené.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik