Ryža s paradajkami a syrom Feta

K receptu

Všetko je základné – ryža, paradajky, slaný syr. Ale paradajky vyzerajú obzvlášť jasne na snehovo bielom sypaní ryže. Nie je teda hanba dať na sviatočný stôl taký jednoduchý, ale elegantný šalát.

zložitosť: ľahko Kalórie: 559,31 kcal/porcia Porcie: 6 varenie: 20 min Pridať. čas: 10 min Použité: 10,71 g/36,07 g/44,80Hlavný chodINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ340 g dlhozrnnej ryže hrsť cherry paradajok 230 g fety 170 ml olivového oleja čerstvo mleté ​​čierne korenie soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Ryžu uvaríme podľa návodu na obale. Preložíme do veľkej misy a necháme vychladnúť, asi 10 minút.

Krok 2

Pridajte nakrájané paradajky, syr a olivový olej. Pred podávaním necháme odstáť aspoň 10 minút. Dochutíme soľou, korením, premiešame a podávame.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik