Teplý mušľový šalát s fazuľou

K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 246,52 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 25 min Použité: 15,91 g/13,71 g/21,19VareniePraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoPiknikINGREDIENCIE NA 4 PORCIE300 g mäsa z mušlí 1 konzerva (400 g) biela fazuľa z konzervy 1 malá cibuľa 100 g cherry paradajok 5 vetvičiek petržlenu 50 ml suchého bieleho vína olivový olej čerstvo mleté ​​čierne korenie soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Mäso z mušlí opláchneme v studenej vode a scedíme v cedníku. Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno. Rozohrejte panvicu s olivovým olejom a na strednom ohni opečte cibuľu do mäkka. Pridajte mušle a varte 3 minúty. Zalejeme bielym vínom a privedieme do varu.

Krok 2

Vložte fazuľa do cedníka a opláchnite. Fazuľu preložíme do mušlí a spolu zohrejeme, 2-3 minúty.

Krok 3

Paradajky nakrájajte na polovicu a pridajte do panvice. Dochutíme soľou, korením, posypeme nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou. Nalejte 2 polievkové lyžice na šalát. l. olivový olej a preložíme na taniere. Šalát podávajte teplý.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik