K receptu
Originálny spôsob nakladania uhoriek. Uhorky získavajú jedinečnú chuť a pikantnosť a veľmi dobre sa skladujú.
zložitosť: ľahko Porcie: 1Žiadna tepelná úpravaVečeraVečeraPrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetINGREDIENCIE NA 1 PORCIUUhorky – 2 kg Kôpor – 2 dáždniky Listy ríbezlí – 5 ks Listy čerešne – 5 ks Chren – 1 list Estragón – 10 g Soľ – 3 polievkové lyžice. l.Vodka – 50 g Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky zalejte vriacou vodou a ihneď ponorte do studenej vody.
Krok 2
Uhorky vložte do sterilnej nádoby a usporiadajte ich listami.
Krok 3
Pripravte soľanku (vodu a soľ) vopred a ochlaďte. Pridajte vodku do studenej soľanky a naplňte nádobu. Nádobu zrolujte a odložte na chladné miesto.