K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minPečenieHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE800 g filet zo šťuka 200 g cherry paradajok 3–4 vetvičky petržlenovej vňate kôra z polovice citróna maslo soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Zubáča z oboch strán osolíme a potrieme maslom. Čerešňu prekrojíme na polovicu. Nasekajte petržlenovú vňať a zmiešajte s kôrou.
Krok 2
Papier na pečenie nakrájame na kúsky s rozmermi 30 x 40 cm do stredu každého dielu položíme zubáča a cherry paradajky. Posypeme petržlenovou vňaťou a kôrou.
Krok 3
Okraje papiera nadvihnite cez rybu, spojte a zabaľte 3-4 krát. Potom otočte otvorené konce papiera. Pečieme v rúre vyhriatej na 160°C 12 minút.
Krok 4
Položte „obálky“ na taniere, rozložte konce papiera, otvorte a ihneď podávajte.