Zubáč dusený v „obálke“

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minPečenieHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE800 g filet zo šťuka 200 g cherry paradajok 3–4 vetvičky petržlenovej vňate kôra z polovice citróna maslo soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zubáča z oboch strán osolíme a potrieme maslom. Čerešňu prekrojíme na polovicu. Nasekajte petržlenovú vňať a zmiešajte s kôrou.

Krok 2

Papier na pečenie nakrájame na kúsky s rozmermi 30 x 40 cm do stredu každého dielu položíme zubáča a cherry paradajky. Posypeme petržlenovou vňaťou a kôrou.

Krok 3

Okraje papiera nadvihnite cez rybu, spojte a zabaľte 3-4 krát. Potom otočte otvorené konce papiera. Pečieme v rúre vyhriatej na 160°C 12 minút.

Krok 4

Položte „obálky“ na taniere, rozložte konce papiera, otvorte a ihneď podávajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik