K receptu
Bruschetta s avokádom a paradajkami je jednoduchá a zdravá možnosť občerstvenia. Tieto „sendviče“ sa dajú pripraviť každý deň a na každú príležitosť.
zložitosť: ľahko Porcie: 4HriankovačPečenieVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIEchlieb bez droždia – 240 gavokáda – 200 g ružových paradajok – 310 gukrop – 12 glukových šalotiek – 12 g olivového oleja – 120 g Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Chlieb pečieme v hriankovači.
Krok 2
Paradajku nakrájame na malé kocky a zmiešame s kôprom.
Krok 3
Avokádo nakrájame na malé kocky a zmiešame so šalotkou.
Krok 4
Zvlášť zmiešame avokádo a paradajky s olivovým olejom.
Krok 5
Avokádo položíme na teplý chlieb a navrch dáme paradajky a kôpor.
MIMOchodom
Recept poskytol Michail Simagin, šéfkuchár kaviarne-pekárne !Bread Lavka“.