Domates Tavası – paradajkové jedlo

K receptu

Toto je veľmi, veľmi letné jedlo, pretože má veľa aromatických mletých paradajok! Mäso sa nesmie mlieť na mleté ​​mäso, ale nasekať nadrobno, ako pri manti. Miska je veľmi jednoduchá na prípravu!

zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 1 hodina Pridať. čas: 20 minKuchynský robotVo VokaPraženieTurecká kuchyňaVečeraHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍsekané mäso 200 g baklažán 1 ks štipľavá zelená paprika sivri biber 1 ks sladká paprika paradajky 1200 g maslo 30 mletá červená paprika 1 štipka cukru 1/2 ČL soľ korenie čierne korenie yenibahar cibuľa 1 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Baklažán ošúpeme (ja som ho nešúpala) a nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno. Nakrájajte papriku na tenké krúžky, v prípade potreby môžete odstrániť semená. Paradajky vložte do vriacej vody a potom do ľadovej vody. Odstráňte kožu, odstráňte semená a jemne nakrájajte dužinu.

Krok 2

Rozpálime panvicu, pridáme mäso a opekáme vo vlastnej šťave, kým sa tekutina neodparí. Potom pridajte maslo a cibuľu. Za stáleho miešania opekáme, kým cibuľa nezmäkne. Potom pridajte korenie, premiešajte a pridajte baklažán.

Krok 3

Smažte niekoľko minút, miešajte, pridajte všetky koreniny. Potom pridajte paradajky, cukor, smažte, miešajte, bez pokrievky asi 20 minút na strednom ohni, kým nezhustne a vlhkosť sa neodparí. Dobrú chuť! Afiyet Olsun!

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

V origináli sa používa iba feferónka. Ale to nie je pre naše trávenie. Upravte si ostrosť podľa seba

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik