K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 20 minHriankovačPraženieRaňajkyObčerstvenieHlavný chodINGREDIENCIE NA 1 PORCIU3 veľké paradajky z volského srdca 1 veľká červená cibuľa 1 veľká chilli paprička 6 vajec hrsť listov koriandra maslo 8 kusov chleba na hrianky soľ, čerstvo mleté čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Toastový chlieb v hriankovači. Cibuľu nakrájame na pásiky. Chilli ošúpte zo semienok a blán, nakrájajte na tenké polovičné krúžky.
Krok 2
Paradajky nakrájame na malé plátky. Posypeme čiernym korením.
Krok 3
Na rozohriatom masle orestujeme cibuľu a čili, kým cibuľa nezmäkne. Pridajte paradajky, smažte 1 minútu. na každej strane.
Krok 4
Prilejeme vajcia rozšľahané so soľou. Keď sú vajcia stuhnuté, posypeme koriandrom. Pridajte ešte trochu oleja, premiešajte a ihneď položte na chlieb. Podávajte horúce.
MIMOchodom
Zakúpené paradajky skladujte pri izbovej teplote. V chladničke rýchlo stratia väčšinu svojej chuti.